Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Sony3D, 46HX751 vine cu reducere de 900 RON

Design elegant si futurist

Sony3D 46HX751, au fost concepute sa va surprinda. Televizoarele combina materiale de cea mai buna calitate cu designul fluid pentru a va surprinde placut. Liniile elegante se vor imbina perfect in modul dumneavoastra de viata iar performantele acestora va vor incanta. Ecranul ultra subtire, sticla antireflexie si display-ul Gorilla Glass sunt imbinate perfect pentru a va bucura de calitatea exceptionala a produselor Sony. Piciorul de tip sevalet confectionat din aluminiu mat este conceput special pentru a completa liniile elegante ale televizorului dar si pentru a putea regla unghiul de vizualizare, prin inclinarea aparatului inainte, inapoi, stanga sau dreapta, pentru ca dumneavoastra sa bucurati de cele mai bune imagini.

Sony3D  – imagini clare si consum redus de energie

Detalii produs si promotie AICI

Cu televizorul LED Sony3D acum va puteti bucura de imgini de cea mai inalta calitate si totodata sa economisiti energie. Tehnilogia inovatoare  Full LED cu care sunt dotete, cresc si reduc intensitatea luminii si furnizeaza un contrast mai mmic decat al televizoarelor LED conventional. Functia Dynamic Edge LED regleaza imagine in functie de continut pentru a asigura un contrast puternic. Datorita acestor functii, intensitatea nivelului de lumina de pe fundal este permanent reglata ca dumneavoastra sa va bucurati de setarile optime de vizionare.

Divertisment 3D de cea mai inalta calitate

Aduceti o nota de magie in interiorul locuintei cu imaginile extrem de clare 2D si 3D. Faceti mai placuta vizualizarea filmelor, a transmisiilor sportive si emisiunilor cu tehnologia de ultima generatie de la Sony. Cu 3D Super Resolution vedeti toate detaliile full HD, deoarece elementele imaginilor 3D sunt preluate, analizate si apoi transmise, fara ca nici un detliu sa nu fie pierdut. Televizorul Suny3D  cu panou avansat de viteza reda de doua ori mai multe cadre pe secunda pentru fiecare ochii astfel sunt eliminate neclaritatile din imaginile 3D si vizualizarea este ma usoara. Aveti posibilitatea de a va regla adancime imaginilor 3D cu functia de reglare automată a adâncimii 3D. Veti obtine imagini mai realiste si pentru orice continut 2D pe care doriti sa il vizionati in format 3D. Pentru ca experienta sa fie desavarsita au fost conceputi ochelarii Active Shutter, foarte usori, cu un design fara rame si si unghi de inclinare intre lentile de 10 grade. Astfel va puteti bucura de 15 ore de continut 3D neintrerupt, dupa o incarcare a ochelarilor de 40 de minute prin USB.

reducere televizor LED Sony3D

reducere televizor LED Sony3D

Reducerea de 900RON pentru Sony3D este valabila in perioada 5 – 11 Februarie

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sony3D, 46HX751 vine cu reducere de 900 RON, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO