Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Sony 3D vine cu pret promotional si reducere de 700RON

Sony 3D imagini care  prind viata

Sony 3D va face camera de zi mai intersanta. Aveti parte de divertisment multimedia 2D si 3D de cea mai inalta calitate. Fiti pregatiti pentru cele mai captivante experiente multimedia cu  noile televizoare LED de la Sony.  Indiferent de ce veti viziona, emisiuni tv, programe sportive,  aplicatii sau filme ecranul generos de 117 cm,  cu tehnologie LED  si contrast ridicat vor fi afisate in culori bogate si puternice.  Imaginile 3D vor fi mai clare si mai naturale  datorita panoului 3D de mare  viteza. Fiecare  cadru care va aparea pe ecranul LED va fi reglat  si luminat pentru a beneficia de cele mai bune imagini. Cu functia X Reality PRO veti avea parte de imagini 3D cu o textura mai bogata si mai realista ca pe alte televizoare 3D.

Televizorul Sony 46HX850   vine cu design fluid

Sony 3D 46HX850  vine cu un design elegant si fluid. Materialele din care este confectionat sunt contrasate si se imbina perfect pentru ca dumneavoastra va bucurati de calitate optima a produselor. Tehnologia de ultima generatie a reusit sa imbine perfect sunetul cu imaginea intr-un comprimat ultra subtire si usor de manevrat. Marginile subtiri si foarte atent finisat fac din aparat si un obiect de decor extravagant.

Divertisment multimedia usor de accesat

Informatii tehnice LED Sony 3D AICI

Puteti accesa cu usurinta canalele de divertisment online utilizand telecomanda sau dispozitivul de recunoastere a vocii.  Odata ajunsi in Sony Entertainment Network, puteti beneficia de filme HD cu redare in timp real, milioane de melodii sau canale de televiziune. Acum remaneti conectati cu prietenii pe retelele de socializare  sau accesati aplicatii ca YouTube, Skype si browsere WEB.  IN plus  cu tehnologia de intunecare a cadrelor Dynamic Edge LED, reduceti consumul de energie, regland iluminarea din spate in functie de continutul vizualizat.  Veti observa un consum mai resud de energie cu pana la 20%, televizoarele Sony 3D, fiind proiectate pentru a proteja mediul.

televizor Sony 3D

reducere televizor Sony 3D

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sony 3D vine cu pret promotional si reducere de 700RON, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO