Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Samsung Galaxy S3 cadoul perfect pentru el de Dragobete

Samsung GalaxyS3 construit sa surprinda

Samsung Galaxy S3 a fost fost conceput sa ne uimeasca, a reusit sa isi depaseasca conditia de smartphone si sa fie o completare a gandirii noastre. Functiile precum S Voice, Etichete sociale, S Bean sau All Share PLay sigur reusesc sa surprinda.  Cu S Voice aveti posibilitatea sa intrerupeti o alarma, sa respundeti unui apel ori sa il respingeti prin simpla comanda vocala. Cu Eticheta Sociala va fi mult mai usor sa va tineti prietenii aproape, sa organizati statusul pentru a-i contacta pe cei dragi mult mai usor. Afisajul inteligent a fost conceput sa va faca cat mai placuta vizionarea de clipuri, mesaje sau carti electronice. O alta fuctie inovatoare cu care vine Samsung Galaxy S3, este Alertare inteligenta.  Telefonul va va trimite un semnat vibrant pentru a va anunta ce apeluri ati pierdut ct ati fost plecat.

Galaxy S3 design ultra modern si placut

Detalii tehnice Samsung Galaxy I9300 S3 AICI

Smartphonul Samsung Galaxy S3, vine cu un design organic si natural. Liniile sunt curbate si ergonomice pentru a oferio  senzatie confortabila cand este tinut in mana. Aspectul original nu face decat sa sporeasca senzatiile placute pe care le ai cand il atingi. Ecranul de ultima generatie, Super AMOLED, de 4.8 inch, de inalta definitie face mai intensa experienta vizualzarii. Culorile afisate sunt bogate si intense, timpul de raspuns este foarte redus si redarea clipurilor in mod High Definition sunt extrem de clare. Aparatul este foarte subtire si dispune de eficiente energetica incredibila.

Samsung Galaxy S3 vine cu camera foto excelenta

Samsung Galaxy S3 vine echipat cu camera foto principala integrata de 8 Mp si blitz integrat, pentru ca tu sa nu ratezi nici un moment special. Poate face automat si 8 cadre consecutiveca sa poti se  crea o scena continua si apoi sa iti alegi  cea mai buna fotografie. Camera secundara de 1.9 Mp iti va asigura convorbiri video excelente. Caracteristicile cu care este inzestrat: procesorul Exynos 4212 Quad Core, de 1400MHz, sistemul de operare Android v4.0 ( de ultim generatie), camera foto de 8Mp, senzorii ca Busola digitala, Gyroscope, Senzor de lumina ambientala, Senzor de proximitate fac ca acest comprimat sa fie inteligent, intuitiv si uman.

samsung galaxy s3 cadoul perfect

samsung galaxy s3 cu pachet cadou

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Samsung Galaxy S3 cadoul perfect pentru el de Dragobete, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO