Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Reducere 400 RON pentru aparat foto Canon

Aparatul foto Canon este mic dar puternic

Canon Mirroeless EOS-M,  este un sistem compact  cu    CMOS de 18 megapixeli, suficient de mica pentru a asigura extra mobilitate. Face parte din categoria aparatelor compacete dar puternice, este dotat cu ecran tactil mare, pentru vizualizare clara, procesare DIGIC puternica, aplicatii numeroase pentru efecte creative. Cu aceasta ve veti bucura de fotografii uimitoare si in conditii de liminozitate redusa.

Design compact si calitate superioara pentru fotografii

Mai multe informatii promotie si datele tehnice AICI Designul aparatului este unul compact dar elegant, materialul din care este confectionat este de calitate si rezistent la zgarieturi. Ecranul de 7.7 cm se incadreaza foarte bine si este suficient de mare pentru a putea vizualiza comod imaginile si inregistrarile facute. Puteti surprinde cu usurinte imagini clare si bogate in culori pe care apoi le puteri imprima pe formate A2, fara ca detaliile sa se deterioreze. Senzorul aparatului are aceiasi dimensiune ca si cel aflat pe apartele DSLR, deci veti obtine aceiasi calitate superioara a imaginilor.

Fotografii excelente si cu lumina redusa

Canon EOS – M are performante excelente si in conditii de lumina redusa. Focalizarea, inovatoare hibrida, asigura precizie iar masurarea evaluativa a expunerii permite alegerea momentului optim pentru deschiderea diafragmei. Obtineti fotografii uimitoare chiar si in conditii de mai putin bune de lumina, fara blit sau trepied, datorita sensibilitatii de ISO 12800.
Cu tehnologia  Scene Intelligent Auto aveti posibilitatea de a analiza inainte subiectul. Veti obtine o evaluare mai buna a luminozitatii, culorilor si chiar miscarea oamenilor, pentru a alege cele mai potrivite setari ale camerei.

Canon Mirrorless EOS-M – Usor de manevret

Comenzile aparatului sunt simple si permit utilizarea rapida, astfel veti fi permanent pregatiti sa captati imagini. Ecranul este LCD, sensibil la atingere are tehnologie Clear View si ofera control usor, intuitiv a functiior aflate in meniu.

reducere canon eos-m

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Reducere 400 RON pentru aparat foto Canon , 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO