Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Nikon D90 vine cu discount de 500 RON. Stoc limitat!

Nikon D90 combinatie inovatoare

Aparatul foto Nikon D90  este o combinare intre tehnologia Nikon si functii inovatoare pentru a obtine rezultate excelente.  Senzorul de imagine CMOS si sistemul de procesare a fotografiilor EXPEED furnizeaza o calitate excelenta a imaginilor in cadru de lumina sensibil.  Functa LIVE VIEW va permite sa obtineti rezultate foarte bune prin intermediul monitorului LCD de 3 inch  cu cea mai buna rezolutie. Sistemul de recunoastere a scenei combinat cu focalizarea automata va vor permite sa obtineti de imagini extrem de precise.

Functie speciala de reducere a prafului

Informatii tehnice Aparat foto AICI!

Nikon D90 mosteneste tehnologia de la gama de top de aparate DSLR,  D300, la care se adauga senzorul CMOS,  in format DX.  Aparatul ofera imagini obtinute cu zgomot redus cu detalii si tonuri neasteptat de bogate si puternice. Sistemul de reducere a prafului functioneaza eficient astfel incat nu veti mai duce grija partuculelor de praf ce poat deteriora imaginea.

Tehnologia EXPEED ofera imagini detaliate si pline de culoare

Aparatul foto D90 dispune de tehnologie EXPEED,  proiectata special pentru a utiliza la maxim datele oferite de senzorul CMOS.  Ca rezultat, veti obtine culoare si detalii procesate la viteza mare.  Deci veti obtine imagini cu rezolutie inalta la o viteza de fotografiere continua, imbunatatita. Cu sistemul EXPEED veti obtine performante remarcabile si pentru functiile Live View si Face detection.  Modulul Live View  va permite fotografierea eficienta fara a privi prin vizor. Ecranul de 7.5cm va permite vizualizarea, selectarea si editarea imediata a imaginilor captate. Aparatul Foto Nikon D90 dispune de numeroase alte functii precum sistem AF in 11 puncte, sistem de detectare a fetei si numeroase moduri de scena avansata. Cu D90 puteti obtine imagini excelente in diferite conditii de lumina sau miscare.

 

DSLR Nikon D90

Aparat foto Nikon D90

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Nikon D90 vine cu discount de 500 RON. Stoc limitat!, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO