Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Masina de spalat Aqualtis de la Hotpoint este acum la reducere

Perioada de reduceri continua nu doar pentru haine ci si pentru produsele electrocasnicele Hotpoint. Acest fapt se vede clar in pretul acestor produse. Un discount care nu poate fi trecut cu vederea am gasit la masina de spalat  Aqualtis AQ83F29 de la Hotpoint.  Puteti  achizitiona masina de spalat Hotpoint Aqualtis  de la magazi emag, cu un discount de 300Ron, pretul acesteia scazand astfel considerabil.

Hotpoint de la Ariston un produs de top

Masin de spalat  Aqualtis de la Hotpoint face parte din gama de top de produse, deci este dotata cu numeroase functii suplimentare precum Echotech, Program Woolmark Platinum , Reglare automată a consumurilor, Delay timer (întârzierea pornirii ciclului), Opţiune Călcare uşoară sau programele mai antialergic, specifice produselor high end.

Masina de spalat Hotpoint AQ83F29 de la Ariston este unul din aparatele electrocasnice care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica, deci sunt garantie a nivelului scazut de consum si performanta excelenta. De asemenea motorul a fost conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe si cele mai puternice viibratii pentru  silenţiozitate maxima, chiar si cand cenrifuga este  activa.

Cu Aqualtis ai spalare HD

Cu masina de spalat Aqualtis de la Hotpoint spalarea de inalta calitate va permite pastrarea frumusetii articolelor de imbracaminte pentru mult mai mult timp. Veti avea rezultate foarte bune cu tratamentul special anti pete de la Hotpoint, deci veti putea inlatura cu usurinta peste 20 dintra cele mai dificile pete. Tehnologia Hydro Thermal, cu care vine insotita masina de spalat Aqualtis AQ8F29, va garanteaza cea mai buna performanta de spalare da va si pastreaza pentru mai mult timp luminozitatea articolelor de imbracaminte.
Deci daca va ganditi sa va schimbati masina de spalat, acum este timpul sa o inlocuiti cu noua masina Aqualtis de la Hotpoint, pe care o puteti achizitiona la reducere!

Oferta este valabila in perioada 29 ianuarie – 4 Februariee

hotpoint

Specificatii tehnice masina de spalat Hotpoint AQ83F29 de la Ariston

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Masina de spalat Aqualtis de la Hotpoint este acum la reducere, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO