Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Home Cinema 3D Sony – Cel mai bun cadou pentru EL

Home Cinema 3D Sony garantia calitatii

Home Cinema-ul cu Blu-Ray de la Sony, este cadoul ideal pentru partenerul tau de Valentine’s Day. Cu sistemul BDV-N590 ai garantia calitatii oferita de Sony, fiecare component fiind atent studiat pentru ca dumneavoastra si cei dragi sa va bucurati de linii fluide, contururi ingrijite si finisaje metalice elegante. Grija pentru mediul inconjurator este mare, astfel produsele Sony sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie dezvoltata in maniera ecologica. Bucurati-va partenerul cu caracteristicile impresionante ale sistemului Home Cinema precum: sunetul care va umple camera ca intr-o sala de cinematograf, mai bun de 10 ori ca al unui DVD, imaginea de cinci ori mai buna ca a unui  sistam DVD, la calitate cinematografica full HD si treceti la urmatorul nivel cu formatul 3D.  Sistemul Wi-Fi incorporat va reda continutul de pe net si PC fara a mai necesita numeroasele cabluri.  Cu playerele Blu-Ray Disc va puteti bucura de filmele clasice la cea mai inalta calitate high definition.

Sistemul Sony BDV-N590 Imagini de calitate

Informatii tehnice Home Cinema Sony 3D AICI

Partenerul dumneavoastra va fi captivat de imaginea bogata in detalii fine si culori extrem de autentice.  Puteti vizualiza discuri 2D, 3D  Blu-ray sau DVD-uri si sa traiti din plin actiunea.  Cu tehnologia de imagine imbunatatita, continutul clipurilor video online, va fi superioara, iar reproducerea imaginilor video de pe internet va fi mai fluida si mai bogata in culori.

Patrundeti in lumea divertismentului online

Conectati sistemul Home Cinema la Sony Entertainment Network si partenerul impreuna cu cei dragi vor avea parte de mai mult divertisment decat va puteti imagina. Veti avea de ales intre numeroase filme HD,  milioane de melodii sau canale  TV pe care le veti indragi.  Toata familia va putea accesa numeroasele aplicatiile de pe reteaua Sony si veti sti intotdeauna prognoza meteo, ultimele stiri, sau cele mai noi jocuri.

Ofera celui drag sistemul Home Cinema de la Sony si spune-i cat il IUBESTI!

home cinema Sony 3D

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Home Cinema 3D Sony - Cel mai bun cadou pentru EL, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO