Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

GalaxyTab2 vine cu un telefon cadou

Tableta Samsung GalaxyTab2  este experienta mobila!

GaxayTab2 vine cu experenta mobila pentru tine si familia ta, inspirandu-i pe toti membrii familiei sa se distreze.  De acum va puteti intinde comod pe canapea si puteti accesa un joc interactiv , ii puteti citi copilului o carte electronica , puteti viziona un film sau un desene animate. Vei fi incantat de libertatea de miscare indiferent daca doriti sa comunicati prin mesagerie, retele de socializare sau sa efectuati apeluri video.  Tableta GalaxayTab2 vine echipata cu numeroase aplicatii si servicii mobile precum Google mobile, You Tube, Google Search si Skype.

Divertisment pentru toata lumea

Tab2 vine cu numeroase optiuni de divertisment pentru toate gusturile.  Continutul  multimedia a lui GalaxyTab2 este bogat si adecvat pentru toate varstele iar serviciile Samsung Hub sunt usor de accesat de pe disaplay. Numeroasele aplicatii si jocuri pot fi accesate prin Google Play Store direct de pe widgeturi.  De asemena va puteti conecta la numeroase dispozitive precum televizor, laptop, telefon mobil prin aplicatia AllShare Play.

Cu GalaxyTab2 sa comunicati este simplu

Cu aplucatia  Google+ Hangouts si serviciul ChatOn extindeti optunile de comunicare. Puteti avea o coferinta cu prietenii familia sau de afaceri chiar din sufragerie. Cu servciul de mesagerie ChatOn  de pe GalaxyTab2 nu veti mai uita sa va feliciati prieteni sau membrii familiei pentru diferitele reusite sau aniversati.

Samsung Tab2 vine bine echipat

Mai multe specificatii tehnice gasiti Aici

Pe tableta Samsung GalaxyTab2 ruleaza sistemul de operare Android 4.0, imbogatind dispozitivul cu o interfata evoluata, proiectata special pentru ca accesarea aplicatiilor sa fie facuta cu usurinta. Procesorul dual-core puternic de 1 GHz raspunde foarte bine la comenzi si aplicatiile ruleaza rapid fara intreruperi iar navigarea pe internet este usoara.  Designul tabletei este unul atragator dar robust,  profilul este unul ultra-subtire si cu o constructie usoara.  Este rezistenta dar usoara, de numai 580g, ideala pentru utilizarea zilnica. Pachetul Standard vine cu accesorii si telefonul mobil Samsung C322 cadou.

Galaxytab2

Promotia este valabila in perioada 29 ianuarie- 4 februarie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
GalaxyTab2 vine cu un telefon cadou, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO