Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Expressorul Philips Saeco vine cu discount de 341 RON

Expressorul Philips Saeco – bucuria cafelei proaspete

Cu Philips Saeco boabele de cafea preferata sunt intotdeauna proaspat macinate,  deci de acum  nu se va mai pierde nici un strop de aroma.  Cafeaua va fi mai proaspata cu un gust mai puternic si mai bogat.  Astfel in fiecare moment al zilei veti avea garantia ca serviti cafea proaspat macinata si aromata. Cu Rasnita reglabila de ceramica, boabele proaspat macinate vor avea aceiasi aroma delicioasa, fara a supraincalzi cafeaua.  Daca va place  cafeau proaspata cu lapte, este foarte simplu, utilizati pannarello si va puteti spuma laptele exact in cantitatea dorita. Cu Expresorul Philips Saeco aveti posivilitatea de a regla cantitatea de spuma de lapte din ceasca de cafea.

Philips Saeco usor de utilizt usor de curatat

Expressorul Philips dispune de curatare automata a circuitului de cafea, astfel aveti asigurata permanent prospetimea cafelei. Astfel inainte ca aparatul sa intre in stend-by si cand isi revine din acest modul  masina isi curata automat circuitul de cafea.  O alta caracteristica a lui Philips Saeco, care asigura aroma maxim si prospetime in fiecare ceasca de cafea, este unitatea de preparare detasabila.  Unitatea care se afla in centrul aparatului trebuie a se mentina permanent curata. Deci componenta detasabila asigura o curatare comoda si rapida oricand.

Expressorul Saeco este eficient energetic  si ergonomic

Informatii tehnice Expressor Philips Saeco HD8747/09 AICI Dimensiunea redusa (  W x D x H – 295 x 325 x 420 mm), accesul rapid la butoanele de control si designul atragator fac ca Expressorul Philips sa se potriveasca perfect in orice bucatarie.  Eficienta energetica, clasa A conform reglementarilor elevetiene, fac din Saeco Xsmall un aparat prietenos cu mediul.  Usurinta cu care poate fi uilizat face il face sinonim cu comoditatea.  Umplerea cu boabe si apa, golirea casetei de resturile de boabe ramase si curatarea tavitelor de scurgere se face foarte simplul, fiecare compartiment fiind foarte accesibil.

philips saeco

Expressorul Philips Saeco reducere pret
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Expressorul Philips Saeco vine cu discount de 341 RON, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO