Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Combina Samsung vine cu un mega cadou

Combina Samsung inseamna mai mult spatiu

Combina  frigorifica Samsung RL58GPGIH1 vine cu un mega cadou  si ofera pana la 400l spatiu de depozitare, in compartimente bine structurate. Spatiul este foarte bine optimizat si puteti depozita aproape orice: alimnente congelate, bauturi , micul dejun, pranzul sau alimentele pentru reuniunea de familie din week-end. Cele patru sertare stratificate ale congelatorului ofera spatiu suficient pentru diferitele alimente. Si sertarele de depozitare aflate pe usa sunt foarte convenabil asezate pentru ca dispunerea alimentelor sa fie usoara.  Combina Frigorifica dispune si de un compartiment multifunctional controlat independent, care va permite sa selectati temperatura din interior in functie de alimentele depozitate. Cu Combina  Samsung principala dumneavoastra problema nu va mai fi depozitarea alimentelor, ci cumpararea unei cantitati suficiente de produse alimentare.

Gheata si apa potabila la discretie foarte

Informatii tehnice Combina frigorifica Samsung Aici

Cu Samsung RL58GPGIH1, nu vei mai avea nevoie de tavite de ghiata. Cuburile de Gheata sunt foarte usor de obtinut datorita aparatului  rotitor de cuburi de gheata.  NU trebuie decat sa rotesti cadranul si cuburile sunt gata! Apa potabila o puteti servi repede si rece fara a mai fi nevoie sa deschideti usa frigiderului. Economisiti timp introducand paharul direct in dozator si apa va fi servita proaspata iar calitatea va fi una exceptionala.

Combina frigorifica cu design modern si elegant

Designul combinei Samsung este unul foarte modern iar culoare de otel inoxidabil este deosebita.  Sistemul de iluminat cu LED-uri aduce nu doar eleganta frigiderului ci si reduce semnificativ consumul de energie. Acesta utilizeaza cu pana la 75% mai putina energie fata de frigiderele iluminate cu sisteme traditonale.  Modulul Smart Eco va permite maximizarea eficientei energiei electrice pentru ajustarea functionarii perfecte a compresorului.   Combina frigorifica Samsung nu este doar spatioasa si utila, este si prietenoasa cu mediul.

Promotia – Combina Frigorifica Samsung cu micounde cadou este valabila in perioada 29 ianuarie – 4 februaire

combina frigorifica samsung

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Combina Samsung vine cu un mega cadou, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO