Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Asus Ultrabook vine cu mega discount de 300RON

Asus Ultrabook  vine cu  design futurist

Asus a reusit sa stabileasca noi standarde in tehnologie si moda cu noile laptouri din seria  Ultrabook. Carcasa este confectionata cu precizie artizanala, din aluminiu mat, perfect pentru a oferi durabilitate. Ecranul de 13.3 inch vine cu tehnologie LED de ultima generatie. Rezolutia de 1920 x 1080 si functia Anti-Glare fac ca vizualizarea de clipuri sau filme sa fie confortabila si placuta. Finisajele elegante combinate cu viteza si echilibru au fos perfect imbinate pentru ca tu sa te bucuri de un notebook puternic, frumos si usor de numai 1.45KG. Laptopul Asus Ultrabook,  vine cu sistemul de securitate Anti-theft incorporat iar tastatura cu iluminare pe fundal desavarseste aspectul ultra.

Ultrabook UX32VD-R4013H putere si viteza

Notebook-ul Asua Ultrabook UX32VD-R4013H, a reusit sa combine perfect, prin excelenta tehnica, a treia generatie Intel CoreTM i7 cu hardul SSD SATA de 6GB intr-un comprimat ultra compact si elegant.  Pentru ca tu sa te bucuri de mobilitate maxima  ai la dispozitie cele trei porturi USB 3.0, care au o capacitete de transfer de date mult mai mare decat USB 2.0, iar Bloototh-ul 4.0 nu face dacat sa usureze conectivitatea wirless.  Inginarii de la ASUS au adaugat si  Wi-Fi-ul  din generatia de top pentru  a-ti asigura viteza maxima in retea fara a supraincalzi componentele aparatului. Asus Ultrabook vine echipat si cu placa video NVIDIA GeForce, GT 620M, difuzoare integrate, cititor de carduri 2 in 1, camera Web HD integrata si o baterie de Li-Polymer de 6 celule pentru ca continutul multimedia vizionat sa fie la cea mai buna calitate.

Asus UX32VD conceput perfect pentru tine

Gestionarea foarte buna a energiei si eficienta fac ca informatiile sa fie procesate in  doar doua secunde, oferind performante la care nu te astepti. Bateria poate dura cu 25% mai mult ca la laptopurile standard.  De asemenea Asus Ultrabook dispune de doua moduri de operare distincat care se modifica in functie de datele procesate. Primul modul este de performanta si se utilizeaza pentru activitatile ce necesita resurse mari si modulul de zi cu zi, utilizat pentru activitatile zilnice simple.

asus ultrabook reducere de pret

laptop asus ultrabook reducere

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Asus Ultrabook vine cu mega discount de 300RON, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO