Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Ai reducere de 2400Ron pentru televizor Samsung 3D 46ES8000

Cu un televizor 3D, Samsung 46ES8000, vei descoperi tehnologia viitorului chiar de la tine de acasa. Dotat cu tehnologie si aplicatii de ultima generatie, Samsung 3D este tot mai usor de controlat. Puteti accesa numeroasele aplicatii disponibile de pe Samsung Smart TV.

Televizorul Samsung 3D cu control vocal si al miscarii

Tehnologia de interactiune cu care este dotat va permit gestionarea prin control vocal a televizorul smart, fara a mai necesita apasarea butoanelor de pe telecomanda. Acum puteti sa accesati aplicatii sau sa navigeti pe internet folosind doar comenzi vocale sau miscari. Televizorul 3D Samsung este doat si cu camera de recunoastere a fetei, care va permit sa va conectati mai usor la hub-uri si conturi personale fara sa mai fiti nevoiti sa introduceti parole. Acum puteti sa interactionati cu televizorul, sa schimbati canalele si volumul doar prin miscari. Nu va veti mai ingrijora ca ati pierdut telecomanda!

Televizor 3D cu design futurist

Designul lui Samsung ES8000 Slim, este unul futurist si sofisticat. Rama eleganta este foarte ingusta, aproape inexistenta, deci experienta vizuala este mai captivanta si mai expansiva. Ecranul foarte generos de 101 cm, este completat de standul curbat cu forma inovatoare.

Sa conectati dispozitive este usor!

Informatii Promotie si specificatii tehnica AICI!

Televizorul Samsung 3D are conectivitate inteligenta, deci puteti reda muzica, filme,  fisiere multimedia sau fotografii direct la televizor cu functia All Share Play. Cu conexiunea Wi-fi aveti accesul la numeroase dispozitive mobile compatibile din apropiere, iar tehnologia Cloud permite ca salvarea de fisiere sa se faca foarte usor.

Patrunde in lumea Aplicatiilor pe televizor

Va puteti personaliza Smart Tv-ul descarcand cele mai interesante aplicatii disponibile numai pe Samsung TV. Este foarte simplu sa ascultati muzica, sa vizionatli clipuri muzicale sau concertele live. Va puteti incanta copii cu numeroasele jocuri si  povesti interactive.  Televizorul vine cu  browser integtat ce va permite sa vizionati usor si siturile preferate.

Promotia este valabila in perioada 29 ianuarie – 4 februarie.

reducere televizor samsung 3D

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ai reducere de 2400Ron pentru televizor Samsung 3D 46ES8000, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO