Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Ai reducere 300 RON pentru laptop Toshiba Satellite

Toshiba Satellite inovatie si putere

Toshiba Satellite C855, este un laptop elegant si versatil, dotat cu tot ce aveti nevoie pentru operatiile de calcul esentiale. Este conceput pentru a va furniza putere, este o combinatie foarte buna intre performanta procesorului IntelCore de ultima generatie si cele mai noi placi grafice IntelHD. Caracterisiticile multimedia sunt impresionante, astfel ca va veti putea bucura de filme, clipui si jocuri cu grafica complicata la calitatea HD.  Ecranul generos de 15.6inch cu afisaj TruBrite, luminat cu LED-uri insotit de sistemul de sunet SRS Premium Sound HD, va vor oferi experiente video si audio memorabile.

HD la purtator

Informatii tehnice si promotie  laptopul Toshiba Satellite C855 Aici

Cu Toshiba Satellite veti avea parte de experienta HD exceptionala. Cu hardul generos de 650GB, veti avea suficient spatiu pentru a va extinde colectia de filme si clipuri HD. Puteti viziona filmele direct de pe ecranul de 39cm(15.6 inch) a laptopului, sau va puteti conecta prin cablu HDMI la un proiector sau televizor. Camera Web incorporata va va fi de mare folos pentru conversatiile video de calitate HD. Boxele integrate si imbunatatite cu  tehnologie audio  SRS Premium Sound HD, va vor reproduce sunetele clare si basii profunzi.

Stati permanent conectat

Laptopul din seria C855, dispune de doua porturi USB 2.0 si un port  USB 3.0 pentru transferuri de date iar cablurile HDMI si  RGBva asigura flexibilitate  pentru conexiunile cu alte dispozitive.  Interfata Bluetooth 4.0 va asigura  sincronizarea cu dispozitivele mobile. Laptopurile din seria Satellite C855, pleaca din fabrica, bine teastate pentru a fi sigurii ca indeplinesc toate standardele de inalta calitate. Tastatura aparatului este ergonomica si foarte bine dimensionata pentru a va asigura scriere confortabila, de asemenea vine cu tehnologie Toshiba Eco Utility, pentru a putea sa gestionati mai bine consumul de energie.

resucere toshiba satellite

Promotia este valabila in perioada 5 – 11 februarie
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ai reducere 300 RON pentru laptop Toshiba Satellite, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO