Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Ai mega reducere de 1.000Ron pentru NikonD3200

NikonD3200 vine pregatit cu senzor CMOS de 24.2 MP

Nikon D3200 DSLR vine echipat cu senzor de imagine CMOS de 24.2 megapixeli si cu sistemul de ultima generatie de procesare a imaginii,  EXPEED 3, pentru a va asigura imagini calitative si filme Full HD. Ai acum posibilitatea sa surprinzi cat de colorata este viata si sa impartasesti detaliile uimitoare cu cei dragi. Cu noul MOD Ghid de la Nikon si sistemul de recunoastere a scenei sa faci fotografii este o joaca de copil. Acest sistem permite analiza foarte ampla a scenei pe care doriti sa o fotografiati si va va ajusta focalizare, expunerea si balansul, pentru a obtine cele mai bune imagini. Puteti apoi sa retusati eventuale imperfectiuni cu instrumentele de retus, care includ culoarea selectiva si Efect miniaturizare.

Patrunde in lumea HD

NikonD3200 aduce te ajuta sa iti imortalizezi momentele speciale in format High Definition si ai posibilitatea de inregistrare HD cu 30, 24 sau 25 de cadre pe secunda. Cu acest aparat DSLR dispui si de performanta incredibila si in conditii de lumina scazuta datorita senzorului ISO performant. Bucura-te de optiuni ca focalizare automata sau editare pentru inregistrari. Focalizarea automata neintrerupta ve permite sa mentineti punctul de focalizare cand subiectele sunt in miscare.  Este ideal pentru momentele in care doriti sa va relaxati si doriti sa lasati aparatul sa focalizele pe fete.

Obiectiv de calitate NIKKOR si multi pixeli

Informati tehnice aparat NikonD3200 si detalii promotie aici

Obiectiuvul Nikkor  de 18-55mm va permite sa surptindeti imaginile in culori mai intense, contrast puternic si detalii bine evidentiate. Obtineti portrete luminoase perfecte, prim-planuri la dimensiuni reale sau dati viata subiectilor la distanta. Acum aveti posibilitatea sa va editati imaginile fara a pierde din claritatea fotografiei datorita senzorului CMOS-DX de 24.2 megapixeli. La aceste dimensiuni calitatea nu va mai fi o problema. Puteti sa impartasiti cu cei dragi fotografiile si clipurile facute foarte simplu  cu adaptorul fara fir  pentru dispozitivele mobile WU-1A .
Pentru a fi sigur ca vei realiza fotografii de cea mai buna calitate primesti cadou si un Curs de introducere in fotografie, care te va ghida in invatarea tuturor notiunilor  de care ai nevoie pentru a surprinde fotografii memorabile.

Reducerea de 1.000RON pentru Aparatul DSLR NikonD3200 este valabila in perioada 5 – 11 februarie
reducere nikond3200

Reducere aparat foto DSLR NikonD3200

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ai mega reducere de 1.000Ron pentru NikonD3200, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO