Vezi aici toate reducerile disponibile la magazinele online din Romania

Samsung 3D cu plasma, 60E65005 – 5 motive sa il cumperi

1. Primul motiv este calitatea deosebita a televizoarelor Samsung.

Va veti schimba viata cu televizorul 3D, cu plasma Samsung 60E6500. Veti pasi intr-o noua era a divertismentului, datorita calitatii suparioare a imaginii, a efectelor incradibile 3D si a aplicatiilor Smart Hub accesibile.  Conecticitatea avansata va va permite accesarea tuturor dispozitivelor multimedia, iar functii ca Wi-Fi sau AllShare Play incorporate fac posibial acceasarea fara a necesita alte echipamente, fire sau adaptoare a internetului, , Skype-ului si altele.

2. Designul lui Samsung 3D

Televizorul cu plasma este unul premium, rama este confectionata din titan negru si este extrem de subtire, iar suportul metalic patrat este foarte subtil si elegant. Nici  dimensiunea televizorului nu este de negllijat! Diagonala lui Samsung 60E6500 este una foarte generoasa de 152cm, practic va veti achizitiona propriul cinema!

3.Tehnologia viitorului

Aduceti familiei dumneavoastra tehologia viitorului cu caracteristicile 3D  Explore si 3D Sound de la Samsung. Patrundeti in noua lume 3D cu caracteristica Explore, care va va schimba conceptia in materie de divertisment. Acum puteti viziona cu usurinta orice film, clip muzical, desene animate sau chiar puteti juca jocurile in format 3D. Pentru ca experiente sa fie desavarsita adaugati caracteristica finala 3D Sound!reducere televizor samsung

4. Descoperiti smart tv-ul!

Acum poti naviga pe internet chiar de pe  canapea, iti poti accesa mailul, poti sta conectat pe retelele de socializare sau poti viziona clipuri si filme online, direct de pe televizor. Poti cu usurinta accesa si noile servicii de divertisment de la Samsung -  Fitness, Copii si Family Story, totul datorita  functionalitatii Smart TV-ului.

5.Reducerea de pret

Un alt motiv foarte bun pentru a cumpara un televizor Samsung 3D este reducerea de pret! In aceasta perioada poti achizitiona cea mai noua tehnologie disponibila de la Samsung la cel mai bun pret.  Sunt numerose magazine precum emag-ul care ofera discounturi extraorinare pentru Televizoarele Smart de la Samsung.

Mai multe specificatii ale televizorului Samsung 3D, 60E6500 aici.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Samsung 3D cu plasma, 60E65005 - 5 motive sa il cumperi, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Comment

REDUCEREA DE AZI DE LA eMAG.RO